Scratch Ein Deutsches Requiem

Toonkunstkoor Zeist organiseert op zaterdag 1 oktober 2022 een grootse uitvoering van Ein Deutsches Requiem van Johannes Brahms In samenwerking met Soli Deo Gloria uit Sliedrecht, onder leiding van dirigent Danny Nooteboom. Het belooft een prachtig concert te worden met een grote bezetting van zangers, begeleid door twee pianisten. Beide koren hebben al enige tijd dit werk voorbereid. Tegelijk bieden wij de mogelijkheid voor diegenen die bekend zijn met dit werk, in de vorm van een scratch ’s avonds met ons mee te zingen. De aan deelname verbonden kosten zijn € 40,00.

U dient zelf voor de partituur te zorgen. Thuisstudie is aan te bevelen, maar niet verplicht. Indien de uitvoering niet door kan gaan vanwege door de overheid ingestelde corona beheersmaatregelen, krijgt u de deelnamekosten teruggestort.

Aan dit concert werken verder mee Elise van Es (sopraan), Ago Verdonschot (bas), Julia Buizer (vleugel), Menno Bogaard (vleugel).

Locatie

Zowel de repetities als de uitvoering vinden plaats in de Noorderlichtkerk in Zeist, Bergweg 92b, 3707AE  Zeist.

Dagindeling

09.30 uur Kerk open

10.00 uur Aanvang repetitie

11.30 uur Pauze

12.00 uur Vervolg repetitie  

13.00 uur Pauze (lunchfaciliteiten voor een schappelijke prijs aanwezig)

14.00 uur Vervolg repetitie

15.30 uur Pauze

16.00 uur Generale repetitie 

17.15 uur Einde repetitie  (dinerfaciliteiten tegen een schappelijke prijs aanwezig)

19.45 uur Inzingen

20.15 uur Uitvoering 

21.30 uur Einde uitvoering

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Bent u al bekend met dit legendarische werk en heeft u zin om het werk nog eens uit te voeren? Geeft u zich dan bij ons op en doe mee. 

Aanmelden

U kunt gebruik maken van het onderstaand inschrijfformulier.

U kunt zich ook per e-mail opgeven. Gebruikt u hiervoor het volgende inschrijfformulier: Aanmeldingsformulier Ein Deutsches Requiem

Overweegt u om deel te nemen maar heeft u nog vragen dan kunt u deze per e-mail stellen aan onze secretaris: secretaris-toonkunstzeist@live.nl