Agenda

Kerstconcert 2023

Vrijdag 15 dec/ 19.30 uur

Locatie: Oude Kerk/ €12,50 inclusief consumpties

TOONKUNST ZINGT OUD&NIEUW

o.l.v. Danny Nooteboom

KERST – OUD&NIEUW: Toonkunstkoor Zeist (TKZ) geeft een uitvoering van klassieke werken voor kerst en Christmas Carols, waarbij u delen kunt meezingen. TKZ zal voor u een kerstoptreden organiseren waarbij Oud & Nieuw samenkomen in muziek, in samenwerking van verenigingen, in oude en nieuwe cultuur en in oude en nieuwe bezoekers. Net als vorig jaar wordt het weer een bijzondere en feestelijke avond waarvoor wij u van harte uitnodigen om deze met ons te beleven en in de stemming te komen voor mooie dagen richting het nieuwe jaar.

Bij het Kerstconcert Oud & Nieuw  wordt samengewerkt met het Jeugdzangtheater van Zeist. Het programma (onder voorbehoud) is:

Maria Antifonen –  Strategier

Magnificat – Andriessen

Twee antifonen/hymes Hildegard von Bingen

Ubi Caritas – Gjeilo

A boy was born – Britten

 

Voorjaarsconcert 2024

Zaterdag 6 april/ 20.15 uur

Locatie: Noorderlichtkerk/ €20

TOONKUNSTKOOR ZEIST ZINGT MODERN CLASSICS

o.l.v. Danny Nooteboom

MODERN CLASSICS: Toonkunstkoor Zeist geeft een uitvoering van Modern Classics waarbij neo-klassieke werken met een meditatief karakter centraal staan, werken van onder andere Gjeilo, Lauridsen, Whitacre en Goodall. Daarnaast zullen enkele werken met een ander modern karakter worden gezongen. Wij zijn verheugd dat onze vaste pianist Menno Boogaard als intermezzi enkele prachtige pianopartijen op de vleugel ten gehore zal brengen. Het concert wordt gecompleteerd met optreden van onze soliste(n). Het samenstellen en instuderen van het programma is in volle gang en Toonkunstkoor Zeist zal weer een verrassende uitvoering voor u realiseren.