Agenda

Zaterdag 22 april 2023 The Armed Man A Mass for Peace – Karl Jenkins

KAARTVERKOOP

Kosten kaartje: 22,50 euro

Kaartverkoop aan de zaal op 22 april 2023 vanaf 19:30 uur

Kaartjes kopen in de voorverkoop (tot en met 20 april 2023):
– via de leden en projectleden van Toonkunstkoor Zeist.
– door het bedrag dat overeenkomt met het aantal kaartjes dat u wilt kopen, over te maken op rekeningnummer NL20 RABO 0375 2748 47 van Toonkunstkoor Zeist.
U wordt gevraagd daarbij te vermelden: “Kaarten TAM besteld op naam van mw/hr ……”
Op de plaats van de puntjes komt uw achternaam te staan.

De penningmeester doet vervolgens de gekochte kaartjes in een enveloppe met daarop deze naam. U kunt de enveloppe met kaartjes op de avond van het concert vanaf 19:30 uur aan de zaal ophalen.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw betaling, stuur dan een bericht naar het volgende emailadres: penningmeester-tkz@live.nl

 

Kerstconcert 2023

Vrijdag 15 dec/ 20.00 uur

Locatie: Oude Kerk/ €12,50 inclusief consumpties

TOONKUNST ZINGT OUD&NIEUW

o.l.v. Danny Nooteboom

KERST – OUD&NIEUW: Toonkunst geeft een uitvoering van klassieke werken voor kerst en Christmas Carols, waarbij u delen kunt meezingen. Toonkunst zal voor u een kerstoptreden organiseren waarbij Oud & Nieuw samenkomen in muziek, in samenwerking van verenigingen, in oude en nieuwe cultuur en in oude en nieuwe bezoekers. Net als vorig jaar wordt het weer een bijzondere en feestelijke avond waarvoor wij u van harte uitnodigen om deze met ons te beleven en in de stemming te komen voor mooie dagen richting het nieuwe jaar.

 

Voorjaarsconcert 2024

Zaterdag 10 feb/ 20.00 uur

Locatie: Noorderlichtkerk/ €20

TOONKUNST ZINGT MODERN CLASSICS

o.l.v. Danny Nooteboom

MODERN CLASSICS: Toonkunst geeft een uitvoering van Modern Classics waarbij neo-klassieke werken met een meditatief karakter centraal staan, werken van onder andere Gjeilo, Lauridsen, Withacre en Goodall. Daarnaast zullen enkele werken met een enigszins ander modern karakter worden gezongen. Wij zijn verheugd dat onze vaste pianist Menno Boogaard als intermezzi enkele prachtige pianopartijen op de vleugel ten gehore zal brengen. Het concert wordt gecompleteerd met optreden van onze soliste(n). Het samenstellen en instuderen van het programma is in volle gang en Toonkunst zal weer een verassende uitvoering voor u realiseren.