Gezocht projectleden Bijzonder Barok

 

Op 16 november geeft Toonkunstkoor Zeist een concert met als thema Bijzonder Barok met het Gloria van Vivaldi, het Magnificat van Durante en Bachcantate BWV 72 Alles nur nach Gottes Willen.

Zangers die graag deze muziek willen zingen, zijn van harte welkom om mee te doen. Koorervaring is mooi, maar geen vereiste. Op dit moment is er een ledenstop voor de alten (stuur een e-mail als je op de wachtlijst wilt komen staan; als er plaats is, krijg je direct een bericht).

Je kunt je als projectlid aanmelden tot 1 juni. Een korte stemtest behoort tot de procedure.

Wat verwachten we van een projectzanger?

  • Een enthousiaste inzet.
  • Je bent aanwezig op de repetities, tijdens de koordag en de generale repetitie. Bij meer dan 4 absenties beoordeelt de dirigent tijdens een kleine voorzingsessie in de week vóór de uitvoering of je mee kunt doen. Dit geldt overigens ook voor de vaste koorleden.
  • Je studeert de muziek ook thuis. Je kunt daarbij gebruik maken van de livestream van elke repetitie en van midi files.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Kennismaking met onze dirigent, die vooraf even je stem wil horen en adviezen kan geven voor een eventuele deelname.
  • Een gezellig en enthousiast koor, waar kwaliteit voorop staat, maar in een ontspannen sfeer.
  • Een koor waar je je als projectzanger welkom mag voelen.

De bijdrage van projectleden voor dit concert is € 140, – exclusief de kosten voor de partituren. Als de stemtest niet goed gaat, krijg je dat bedrag natuurlijk volledig terug.

De koorrepetities vinden wekelijks plaats op maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur in het Torenlaan Theater, Torenlaan 38 te Zeist.

Als je vrijblijvend een repetitie wilt bijwonen of als je meteen projectlid wilt worden, meld je dan aan via onze secretaris: secretaris-toonkunstzeist@live.nl

Je kan ook voor opgave als projectlid het onderstaande inschrijfformulier gebruiken: