Archief

 


 

Lezing Johannes Brahms

 

 

 

Op 17 mei 2020 heeft Danny een zeer interessante lezing gegeven over Johannes Brahms en Ein Deutsches Requiem. Klik hier om deze lezing nog een keer terug te zien.

 

 

 


 

Oefen midi files:

 

 

 

Johannes Brahms – Ein Deutsches Reqiuem

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Klik hier voor de recensie in de Nieuwsbode van de Petite Messe Solennelle

 

 

 

Videofragment: 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Klik hier voor meer foto’s van het kooruitje in Zutphen

 

 

 

 

 

 


 

Recensie uitvoering Johannes Passion

 

 

 

Lees hier de recensie van de Nieuwsbode Zeist van onze uitvoering van de Johannes Passion.

 

 

 


 

Contributie 2019 

 

Tijdens de ALV van 8 april 2019 is de contributie voor 2019 vastgesteld op EUR 220 

Wilt u dit bedrag (meer mag ook) overmaken op rekening NL20 RABO 0375 2748 47 t.n.v. Toonkunstkoor Zeist, onder vermelding van “Contributie 2019”. 
 
Ons Huishoudelijke Reglement stelt dat als de contributie niet voor 1 juli is betaald, deze met EUR 20 wordt verhoogd, dus tot EUR 240

 


 

Kooruitje Zutphen 11 mei 2019 

 

Het programma voor het kooruitje is hier te vinden. Er is nog een aantal stoelen vrij in de bus. Mocht je alsnog mee willen dan kan dat. Het gaat een leuke dag worden! 

 


 

Fotogalerij TOONKUNSTKOOR Zeist

 

Dank aan Marieke Koornneef voor de nieuwe foto’s voor de fotogalerij TOONKUNSTKOOR Zeist. De nieuwe foto’s per stemvorm zijn hier te vinden.

 

 

Archief

 


Fotogalerij TOONKUNSTKOOR Zeist

 

Dank aan Marieke Koornneef voor de nieuwe foto’s voor de fotogalerij TOONKUNSTKOOR Zeist. De nieuwe foto’s per stemvorm zijn hier te vinden.

 


 

Na 27 jaar neemt Jan van de Valk afscheid als lid van ons koor en als archivaris. Het bestuur en alle koorleden van Toonkunstkoor Zeist danken hem voor zijn inzet en gaan zijn  enthousiaste wijze van vertellen over de geschiedenis van het koor zeker missen!

 

 

 


 

Foto’s en Video fragmenten concert Matthäus-Passion 1 april 2017. Met dank aan Henk en Fieke Bannink en Cootje van Zandvoort. De video’s zijn voor eigen gebruik en mogen niet gedeeld worden!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 Rabo Clubkas Campagne 2017

 De Rabo Clubkas Campagne heeft voor Toonkunstkoor Zeist een bedrag van eur 300 opgeleverd!  


 

Foto’s kooruitje 30 september 2017


Hieronder kunnen jullie nog even terugkijken op een geslaagd kooruitje naar o.a.kasteel Doorwerth, Beeldengalerij te Wageningen en het natuurgebied De Blaauwe Kamer. Hebben jullie nog foto’s die je op de ledensite wilt delen, stuur deze dan per e-mail door naar cvangorcum@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Nieuwe 1ste Secretaris

Tijdens de ALV op 27 februari jl. is Henk van Rinsum gekozen als de nieuwe 1ste secretaris. Veel dank aan Marte van Vlaardingen en wij wensen Henk  veel succes!       


 

Paul Witteman als ‘gast tenor’ bij TOONKUNSTKOOR Zeist

Op 22 augustus zijn er in ons repetitielokaal opnames gemaakt voor het programma “Witteman ontdekt het geluk”. In het programma zal Paul Witteman met deskundigen praten over: gelukkig worden door dingen samen te doen. Daarbij hoort ook het zingen in een koor. De uitzending vindt plaats op 25 november 2016 om 21:00 uur op NOP2.

 

 

 

 


 

Bonte avond 2 juli 2016

Bijgaand nog een aantal foto’s van de gezellige bonte avond op 2 juli 2016 . Dank aan Trees voor de foto’s:

 

 


Foto’s en Videofragment Weihnachtsoratorium 19 december 2015

Op de site staat onder de kop ‘Youtube’ een kort videofragment van onze uitvoering op 19 december 2015. Dank aan Henk Bannink voor de aanlevering van dit fragment. Ook zijn er enkele foto’s geplaatst in het fotoalbum. Deze zijn gemaakt door Els van Koningshoven.


Portrettengalerij

Een groot aantal van de koorleden heeft inmiddels al een foto toegestuurd voor de nieuwe portrettengalerij. De bassen en tenoren zijn bijna compleet. De portrettengalerij is te vinden via de volgende link.  


Wijziging samenstelling stemhoofden

Bij de stemhoofden heeft een wijziging plaatsgevonden. Bijgaand de nieuwe opgave:

Bassen – Marcel van Zandvoort

Tenoren – Thijs Lensink

Alten – Trees Wissenburg

Sopranen – Margriet Visser

De taakomschrijving voor de stemhoofden is hier terug te vinden.