Toonkunstkoor Zeist

Als sinds 1871 is Toonkunstkoor Zeist de oudste culturele vereniging van Zeist. Het koor telt ongeveer 70 leden en wordt voor specifieke uitvoeringen ook uitgebreid met projectleden. Het repertoire  is gevarieerd: van barok (Henry Purcell) tot modern (Karl Jenkins). Tijdens de repetities staan muzikaliteit en kwaliteit voorop, in een ontspannen sfeer. Wij repeteren elke maandagavond van 20:00 - 22:00 uur in het Torenlaan Theater. Meer koorinformatie vindt u hier. Het koor staat onder de bezielende leiding van Danny Nooteboom.

  
   Uitvoering Bernstein, Rutter en Whitacre in de Broedergemeente Kerk                    Uitvoering Liefdesliederen van Schubert, Brahms en Schumann Beauforthuis  
 
Toonkunstkoor Zeist heeft op 6 april een prachtige uitvoering gegeven van de Johannes Passion van J.S. Bach in de Oosterkerk te Zeist. In 2021 viert Toonkunstkoor Zeist ​haar 150-jarig jubileum met een aantal bijzondere uitvoeringen. 
 
Uitvoering Petite Messe Solennelle van Gioachino Rossini in Zeist
                         
Op 26 oktober zal Toonkunstkoor Zeist de ontroerende Petite Messe Solennelle van Gioachini Rossini gaan uitvoeren in de Sionskerk te Zeist. Noteer alvast deze datum in uw agenda!
 


 

 


 

 

 

 

                

    

               

 

               

Lid van