Welkom bij TOONKUNSTKOOR Zeist !


  

TOONKUNSTKOOR Zeist, de oudste culturele vereniging van Zeist, is sinds jaren een stabiel koor met ongeveer 70 leden. Het repertoire is gevarieerd: afkomstig uit diverse muziekperiodes en van verschillende genres. 

TOONKUNSTKOOR Zeist repeteert iedere maandagavond van 20 uur tot 22 uur in het gebouw van het Zeister Mannenkoor, Torenlaan 38 in Zeist. Tijdens de repetities staan muzikaliteit en kwaliteit voorop, en dat in ontspannen sfeer. Twee keer per jaar wordt een uitvoering gegeven. Het koor staat onder leiding van onze dirigent Danny Nooteboom. 

Op 1 april 2017 zal Toonkunstkoor Zeist in samenwerking met Toonkunstkoor Dordrecht de MatthäusPassion gaan uitvoeren in de Barbarakerk te Bunnik. U kunt nu al in de voorverkoop (t/m 27 maart) toegangskaarten bestellen voor eur 25,00. Daarna zijn enkel nog toegangskaarten voor eur 27,50 verkrijgbaar aan de zaal. Klik voor nadere informatie over de verkoop op de 'agenda'.

Paul Witteman heeft voor zijn nieuwe programma `Witteman zoekt geluk` een aantal repetities bijgewoond en als tenor meegezongen met een choral uit de Matthäus Passion. Het programma is vanaf 25 november 2016 elke vrijdag te zien op NPO2 om 21.05 uur.

  

  

 

 

 


 

 

    

                

 

               

Lid van