Gezocht projectleden Modern Classics

Projectlid bij Toonkunstkoor Zeist

Op zaterdag 2 maart 2024 organiseert Toonkunstkoor Zeist een uitvoering van Modern Classics. Wij zingen dan meditatieve neoklassieke werken van o.a. Gjeilo, Lauridsen, Whitacre en Goodall en werken met een ander modern karakter.  Ken je deze werken al of wil je deze graag eens zingen? Meld je dan aan als projectlid. Tijdens de repetities studeren we de Modern Classics en het repertoire voor een bijzonder en feestelijk Kerstconcert op vrijdag 15 december 2023 in. Als projectlid zing je dan ook mee met beide concerten. De kosten voor deelname als projectlid bedragen eur 130 (zonder partituur).

Wij repeteren op maandagavond in het Torenlaan Theater van 20.00 – 22.00 uur. Als je vrijblijvend een repetitie wilt bijwonen of je meteen projectlid wilt worden, meldt je dan aan via onze secretaris: secretaris-toonkunstzeist@live.nl

Onze eerste repetitie na de zomervakantie is op 21 augustus. De inschrijving voor nieuwe projectleden eindigt op 15 september.

Benieuwd hoe Modern Classics klinkt?

Via deze link komt u rechtstreeks op de afspeellijst van Modern Classics. U kunt deze opnemen in uw Spotify archief van playlists door toe te voegen aan de bibliotheek, of door te downloaden (dit alles door te klikken op de drie horizontale puntjes rechts naast het hartje).